Zijp Techniek

Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit voor technische toepassingen in grond-, weg- en waterbouw

Hans Zijp is de drijvende kracht achter Zijp Techniek. Nadat hij zijn beroepsopleiding aan het SOMA College (Stichting tot Opleidingen van Machinisten voor Aannemersbedrijven) afrondde, werkte hij bij diverse grote bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw. In 2002 richtte hij Zijp Techniek op. Met zijn passie voor techniek en brede kennis en ervaring levert Hans kwaliteit, snelheid en flexibiliteit voor technische toepassingen in de breedste zin van het woord.

Zijp Techniek biedt een uitgebreide dienstverlening. Vanuit een modern uitgerust bedrijf in De Goorn werken wij aan kwaliteit en service op het hoogste niveau. In ons magazijn hebben wij vele artikelen en onderdelen op voorraad. In onze goed geoutilleerde werkplaats zijn wij in staat om problemen direct te verhelpen.

Tevens beschikt Zijp Techniek over een volledig ingerichte service bus. Hiermee kunnen wij u waar dan ook helpen! Onze kennis en kunde, gereedschappen, onderdelen en ervaring zorgen ervoor dat onderhoud, reparatie of revisie van uw machine vakkundig gebeurt. Zo waarborgen wij de hoogste mate van kwaliteit.

Grondverzetmachine service op locatie

Zijp Techniek staat voor:

Betrouwbaarheid

Als u zaken doet met Zijp Techniek bent u verzekerd van kwaliteit. Met ruim twintig jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van reparaties, onderhoud en keuringen in de breedste zin van het woord.

Flexibiliteit

Wij begrijpen de processen van onze klanten en zijn gewend om grote klussen snel en efficiƫnt af te handelen. Spoed? Geen enkel probleem. Wij regelen het!

Compleetheid

Bent u op zoek naar een dienst of product dat niet op onze website staat vermeld? Grote kans dat wij het toch kunnen regelen! Wanneer u contact met ons opneemt, bekijken wij graag samen met u de nadere mogelijkheden.

Een goede prijs!

Zijp Techniek staat synoniem voor kwaliteit. Wij leveren dan ook alleen kwalitatief hoogwaardige artikelen. Duur? Zeker niet! Vraag naar onze gunstige tarieven.

Geef een zoekopdracht op en druk op enter