Slangenservice

Stilstand van machines is een vervelende en vaak kostbare aangelegenheid. Defecte slangen moeten zo snel mogelijk worden vervangen en storingen of lekkages dienen zo snel mogelijk te worden verholpen.

Zijp Techniek biedt een uitgebreide dienstverlening op het gebied van hydraulische en industriƫle slangen, koppelingen en toebehoren. Vanuit ons modern uitgeruste bedrijf in De Goorn werken wij aan kwaliteit en service op het hoogste niveau. In ons magazijn hebben wij vele artikelen en onderdelen op voorraad. In onze goed geoutilleerde werkplaats is directe slangassemblage mogelijk. Hierdoor zijn wij in staat om problemen direct te verhelpen.

Tevens beschikken wij over een mobiele slangenservice die op elke gewenste locatie storingen kan verhelpen. Wanneer er directe spoed is, dan zetten wij onze service bus in. Deze beschikt over een compleet uitgeruste mobiele werkplaats waarmee wij ondersteuning bieden bij het direct inmeten van hogedrukslangen en het ter plaatse assembleren en monteren. Zo kan elke sector vertrouwen op onze expertise en service!

Slangenservice grondverzetmachines

Geef een zoekopdracht op en druk op enter